Bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók

Bejárati ajtónk személyiségünket tükrözi. A minőség, a tökéletes zárás ás hőszigetelés és az ajtó szépsége mind fontos szempont. Cégünk a hazánkban népszerű GBW ajtóbetétes bejárati ajtókat forgalmazza. 18 paneltípus és 26 katedrál üveg közül választhatnak kedves vevőink, illetve nagyon széles a választék ólom és Tiffany üvegmintából is.
A műanyag bejárati ajtók fehér, aranytölgy illetve mahagóni színekben kaphatóak.

Műszaki tulajdonságok:
Profil:
-IQ Elit 62mm beépítési mélység 3 légkamra
-M-Eco 74mm beépítési mélység 5 légkamra
-M-Lux 83mm beépítési mélység 5 légkamra

Vasalat:
5 pontos (2 csap, 2 görgő, zárnyelv) biztonsági vasalat

Pánt:
3 db fehér

Küszöb:
20mm alumínium küszöb+gumiseprű

A bejárati ajtókhoz számos kiegészítő rendelhető: oldal és felülvilágító szerkezetek, erősített merevítések (mdf, dupla mdf, mdf+acél), kulcsműködtetésű zár, levélbedobó, kopogtató, kémlelőnyílás, házszám…


Fa bejárati ajtók

Egy mozdulat, s becsukódik a külvilág, egy mozdulat és újra kitárul. A fa bejárati ajtó otthonunk legfőbb ékessége. Természetes anyag, kényelmet és melegséget áraszt. Az igényes megoldásoknak csak a fantázia szabhat határt. Ön elképzeli, mi megvalósítjuk. Alapesetben bejárati ajtóink hossztoldott vagy toldásmentes, rétegragasztott, 68x110mm profilú borovi fenyőből készülnek, de igény szerint gyártásuk más fafajtából is lehetséges.
A biztonságot 5 ponton záródó vasalatrendszer biztosítja. A küszöb lehet keményfa vagy alumínium. Hoppe kilinccsel forgalmazzuk. Üvegezett bejárati ajtók K értéke 1,1W/m2k.

A garancia 5 év.


Acél biztonsági bejárati ajtók

Az acél biztonsági ajtók 12+1 ponton megerősített acél zárszerkezetűek. 5 és 7 cm-es lapvastagságban kaphatóak, igény szerint fa burkolású felülettel is. 90x210 és 100x210cm-es falnyílásokba építhetőek be.
A biztonsági ajtókat elsősorban lépcsőházi használatra javasoljuk. Kültéri használata esetén nem kívánatos jelenségként előfordulhat, hogy az ajtó acél felületein hideg időben páralecsapódás keletkezik. Az ajtók körben végigfutó gumitömítéssel, a tokkal egybeépített rozsdamentes küszöbbel, kitekintő nyílással, 5 kulcsos zárbetéttel, exkluzív kilincsgarnitúrával rendelkeznek.