Beltéri ajtók

Fa beltéri ajtók

Az ajtó színeivel, formáival, mintázatával melegséget, egyéniséget ad otthonának, a lakás berendezésének értékes és dekoratív részét képezi. Változatos formákban alakítható ki, teli, üveges , osztott, kazettás, íves kivitelben. Vannak nagy szériában gyártott adott mérettartományú termékeink. Ezek általában a magyar szabvány szerinti 75x210cm-es, illetve 90x210cm-es falnyílásmérethez készülnek.

Emellett a megálmodott, egyedi formájú és méretű beltéri ajtókat is elkészítjük. Az alapanyag hossztoldott, vagy toldásmentes borovi fenyő natúr vagy lazúrozott változatban.


Fóliás beltéri ajtók

Kínálatunkat a felhasznált anyagok széles spalettája jellemzi. Az ajtók felülete lehet dekorfóliás, CPL fóliás, MDF lemez borításos, laminátos, furnéros. Számos szín, felület és üvegezési opció közül lehet választani. Az ajtólapbetét lehet papírrácsbetét, furatolt faforgácsbetét, vagy tele faforgácsbetét.
A beltéri ajtókat több szabványméretben forgalmazzuk, nemcsak magyar szabványosban.
Az ajtó tokja lehet blokktok, vagy átfogó tok. Átfogó tok esetében az árat jelentősen befolyásolhatja a falvastagság mérete. Segítünk abban, hogy kiválassza az otthonába vagy irodájába a legmegfelelőbb beltéri ajtókat pénztárcájához és elképzeléseihez igazodva.

Porta Doors termék katatalógus megtekinthető itt:
http://www.porta.com.pl/private/publ/55_1_katalog_produktow_porta_1-2009_hun.pdf