Szolgáltatások

Felmérés, szaktanácsadás

Minden nyílászáró beépítése vagy cseréje egyedi, melyre egyedi megoldás szükséges. Szakemberünk felméri a körülményeket és célzott kérdéseket tesz fel, majd elmondja milyen lehetőségek közül lehet választani. Az információk alapján készítjük el az optimális árajánlatot Ön számára. A felmérés megrendelés esetén, illetve 10km-es körzetben ingyenes. Nagyobb távolságra kiszállási díjat számolunk fel, melyet megrendeléskor jóváírunk.


Árajánlat

Tájékoztató jellegű árajánlatkéréshez elég a vevő által mért körülbelüli falnyílásméret (kívülről nézve, faltól- falig). Ebben segítségére van az „árajánlatkérés” menüpontunk.

Pontos árajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni.
Az ajánlat ingyenes, cserébe azt kérjük Öntől, jelezzen vissza, miként értékeli az árakat és termékeinket. Általános esetben 1 munkanap alatt válaszolunk e-mailen, faxon, telefonon érkezett árajánlatkérésekre, speciális igény esetén kis türelmét kérjük.


Beépítés

Megrendelés esetén vállaljuk a nyílászárók helyszínre szállítását és beépítését. A régi nyílászárók cseréje történhet a régi tok eltávolításával, vagy akár bontás nélkül is a meglevő tokba építéssel. Szakembereink igény szerint a helyreállító kőművesmunkát is elvégzik.
Az ablakok és ajtók hosszú távú megbízható működése nagyban függ a beépítés szakszerűségétől, minőségétől. Ne bízza hozzá nem értő munkaerőre!

Ha igényli, régi kibontott nyílászáróit elszállítjuk.